Usluge Teoretska osnova rezonantne terapije

Kvantna medicina = Biorezonantna terapija

Kvantna medicina se zasniva na otkriću biološke rezonancije. Autor tih istraživanja nagrađen je Nobelovom nagradom. U svetu se taj pristup klinički primenjuje od 1984. Godine.

Ruski fizičari su pre četrdeset godina otkrićem biološke rezonance pokrenuli razvoj nove grane nauke. Otkrili su da ćelije živog organizma emituju talase tačno određene frekvenciju i tako stvaraju elektromagnetni omotač odgovoran za funkcionalno stanje organizma. Svaka osoba rađa se sa određenom i strogo invidualnom frekvencijom. Ovi elektromagnetni talasi diktiraju sve biohemijske reakcije u organizmu. U jednom minutu, u ćeliji našeg tela dešava se oko 30.000 biohemijskih reakcija sa strogo određenim redom i brzinom uz frekvenciju koja je osoba imala u trenutku rođenja. Bilo koji uzroci poput virusa, bakterija, loše ishrane, zagađene životne sredine, stresnih situacija, lekova mogu deformisati vibracije u ćeliji, pojačati ih ili oslabiti. Genetički određena frekvencija ćelija tada prelazi u svoj patološki oblik. Sabiranje frekvencija iz takvih ćelija daje informaciju koju možemo snimiti aparatom i otkriti mesecima i godinama unapred, pre nego što se pojave simptomi bolesti u obliku poremećaja elektromagnetnog spektra ćelija i te se bolesti zato mogu predvideti i sprečiti.

Poremećaj sa informacijskog nivoa prelazi u energetski oblik gde se primenjuje akupunktura, zatim poremećaj prelazi u biohemijski gde se primenjuje lečenje biljkama, ako poremećaj i dalje napreduje dolazi do realizacije programa za razvoj bolesti na fizičkom nivou. Bitno je razumeti činjenicu da se ljudski organizam konstantno nalazi u procesu samoizlečenja, to što se pokvari, organizam sam popravi, kao sto vidimo da svaka rana zarasta, tj. samoizleči se. Isti takvi procesi postoje unutar našeg organizma. Organizam pokušava normalizovati smer, red i brzinu biohemijskih procesa unutar ćelije. Ako to ne uspe patološki procesi prelaze na susedne ćelije, na ceo organ, pa tako i na organske sisteme i polako u taj patološki proces biva uvučen ceo organizam. Ako organizam nije u stanju sam sebe da izleči potrebna mu je pomoć sa strane. Tu pomoć može mu pružiti rezonantna terapija putem nametanja spolje odnosno obnavljanja frekvencije koju je organizam imao u zdravom stanju. Za vreme rezonantne terapije korekcija frekvencije dobija se preko akupunkturnih tačaka uz pomoć aparata generatora elektromagnetnih talasa vrlo visokih frekvencija koje ima i ljudski organizam od 54 – 75 gigahertza. U toku tretmana organizam pacijenta prepoznaje svoju osnovnu genetski određenu frekvenciju i reaguje na nju. A poklapanje frekvencija iz aparata i frekvencija ćelija organizma je REZONANCIJA.

U trenutku rezonancije događa se KVANTNI SKOK (merljiv, primetan skok). Od tog trenutka organizmu se vraća sposobnost samoizlečenja i on sam stvara i izlučuje sopstvene lekove u količini i koncentraciji koja mu je potrebna za optimalno izlečenje. Organizam je najbolja apoteka koja je ikad stvorena. Tako proizvodi diuretike, analgetike, sredstva za smirenja, tablete za spavanje, antibiotike, doslovno sve što je potrebno. U tim momentima pravilnom ishranom i dodavanjem biljnih dodatak ishrani pomoćićemo telu da stvori sebi sve potrebne supstance za samoizlečenje bez ikakvih neželjenih nuspojava.