Lekar leči a priroda isceljuje

O nama

Na samom početku svog lekarskog rada, pre 25 godina u opštoj praksi, u kontaktu sa velikim brojem pacijenata uočila sam da ne postižem izlečenje bolesti već samo ”držim pod kontrolom” stanje i posledice osnovne bolesti.

Zašto je to tako?
Pitala sam se i shvatila da ne otkrivam UZROK bolesti i samim tim ne mogu dovesti pacijente do izlečenja. Otkrila sam da mnogi spoljašnji faktori utiču na ljudski organizam kao i da je psihičko i mentalno stanje pacijenta povezano sa razvojem bolesti. Uvidela sam da ishrana može da pogorša i isto tako da popravi stanje. Krenula sam u potragu za novim znanjem i tako otkrila holistički pristup čoveku kao jedinstvanoj celini nerazdvojivoj od okoline. Akupunktura i drevna Kineska medicina objasnili su ljudski organizam novim svetlom i ponudili mogućnost vraćanja zdravlja. Rezonantna terapija istim holističkim pristupom ponudila je lagodniju i bezbolniju metodu vraćanja u ravnotežu poremećaja nastalih u telu. Dodaci ishrani koji dopunjuju esencijalne (važne) sastojke ćelijama za uspostavljanja pravilnih biohemijskih procesa. Sve ove metode daju prave rezultate - pacijent govori - “Ja sam odlično”.

To je bila sasvim čvrsta osnova da se u svojoj praksi okrenem prirodnim načinima lečenja da ne nanosim štetu ljudskom organizmu, naprotiv da donosim veliku dobit zdravlju.

Ordinacija AKUMED u Subotici postoji od 1997. godine. Sada nas ima u timu 3 medicinske sestre i jedan lekar. Svi zajedno se dopunjujemo i međusobno podstičemo na kvalitetan rad u cilju pomoći pacijentima. Biće vam drago kad nas upoznate, osećaćete se lepo tokom terapije i uvek ćete nam se obratiti ponovo, ako ne za sebe onda za Vaše najbliže koji imaju neki problem zdravstvene prirode.

dr. Dušica Tumbas